Brel Bar

Client
Brel Bar

Location
Glasgow

Date
2014

Home > Our Projects > Brel Bar

Al fresco dining under a colourful canopy

The Solarium at Brel Bar provides an idealistic setting for inner city socialising. This vibrant venue has maximised visitor space with a bespoke canopy to extend their busy restaurant outdoors. The heated and sheltered eating and drinking space can be used all year round and provides an enjoyable space, which brings visitors back time and time again. This installation has received excellent feedback from both the client and their clientele.
The finished product

A similar project
to this would
cost £20,000

In keeping with our love of nature, the designers at Infinite Playgrounds created a pattern featuring a mix of delicate leaves including rowan and sycamore and seed pods. The subtle use of translucent colour highlighted the shapes of the leaves on the canopy to imitate the appearance of fallen leaves, layered in clusters and casting colourful shadows underneath.

Build your perfect playground

Get in touch now to arrange your free no obligation survey, design and quotation and discover how we can transform your playspace.

give us a call

Our office hours are 8am – 4.30pm, Monday to Friday. Just call 01435 812484