Esher Church School

Client
Esher Church School

Location
Esher, Surrey

Date
July 2019

Home > Our Projects > Esher Church School

A magical space for children to engage in open ended play

Esher Church School approached us in November 2018 looking to redevelop and revitalise the vast amount of space available at their institution in the heart of Surrey. The end result of the design we proposed and installed after a few minor alterations was a highly aesthetic, magical space that provided endless potential for open-ended play without limits.

The centrepiece of this installation was a vast area combining timber framed zones surfaced in both sand and beautiful marine washed pebbles with decked walkways, mulched play hills and other exciting play elements to create a highly aesthetic space offering huge play value.

The finished product

A similar project to this would cost £80,000

Within this beautiful space we located bespoke play equipment including a simple climbing structure and our inclusive 360° basket swing in addition to features for construction and water-based play, learning boards and our trademark ‘Tree lab’ structure.

Also found within this central area is a magical, social seating circle and a timber framed canopy. Both of these elements were finished with our beautiful canopy panels which use the light of the sun to cast magical patterns and shadows across surface.

We also installed, separately from this main area, a mulch running track surrounding the existing football pitch located at the site to provide an all weather surface for physical activity.

Build your perfect playground

Get in touch now to arrange your free no obligation survey, design and quotation and discover how we can transform your playspace.

give us a call

Our office hours are 8am – 4.30pm, Monday to Friday. Just call 01435 812484